Lokalne TemeSaopćenjaDelegacija GO DF Visoko prisustvovala obilježavanju Dana šehida

Delegacija GO DF Visoko prisustvovala obilježavanju Dana šehida

Delegacija Gradskog odbora Demokratske fronte Visoko, predvođena ministricom finansija Zeničko-dobojskog kantona Dženanom Čišijom, Predsjedavajućim Povjereništva DF Visoko Bajrom Fejzićem i nosiocem najvećeg armijskog priznanja “Zlatni ljiljan” Feridom Provalićem, prisustvovala je obilježavanju Dana šehida, na Centralnom skupu održanom na Spomen obilježju šehidima i poginulim borcima Grada Visoko, koji su organizovali: Organizacija porodica šehida i poginulih boraca “Visoko92”, Koordinacionog odbora boračkih organizacija i udruženja, Grada Visoko, Medžlisa IVZ Visoko I IVZ Gračanica.

Kroz obilježavanje Dana šehida i poginulih boraca Grada Visoko, iskazujemo zahvalnost i poštovanje prema onima koji su dali najveći mogući doprinos za dobrobit svoje zajednice i društva u cjelini. Neka njihov primjer bude inspiracija da se nastavimo boriti za vrijednosti mira, tolerancije i pravde.

Nikada ne smijemo zaboraviti njihovu žrtvu i naša dužnost je da čuvamo uspomenu na njihovu hrabrost i odanost domovini!

GO DF Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE