BiHDan žalosti u četvrtak u Tuzli

Dan žalosti u četvrtak u Tuzli

Zbog tragičnog događaja i ubistava Amele Čičkušić i njeno dvoje djece 19. maja, gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić proglasio je četvrtak, 23. maj, Danom žalosti.

Dan žalosti bit će obilježen spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave Tuzla, kao i na zgradama javnih preduzeća i javnih ustanova. U skladu s Danom žalosti, na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Također, neće se emitovati muzika u ugostiteljskim i drugim javnim objektima, saopćeno je iz Gradske uprave.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE