Lokalne Teme(VIDEO) Održana manifestacija "Bosanske piramide za djecu"

(VIDEO) Održana manifestacija “Bosanske piramide za djecu”

U četvrtak je u kompleksu Ravne održana četvrta po redu manifestacija ili humanitarni događaj pod nazivom “Bosanske piramide za djecu”. Organizator je i ovoga puta bila Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” na čelu sa dr. Semirom Osmanagićem, a ovoga puta Fondacija je ugostila djecu bez roditeljskog staranja iz šest domova u BiH, odnosno iz Sarajeva, Banja Luke, Zenice, Mostara, Tuzle i Bihaća. Njih oko 190 su prvo posjetili tunele Ravne, zatim kompletan park “Ravne 2”, da bi nakon toga za njih bila organizovana i sportska takmičenja, kao i karaoke te u konačnici i ručak. U nastavku možete pogledati kako je sve to izgledalo.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE