Članovi Damara omladine učestvovali na festivalu omladinske kulture i aktivizma PYAF u Jablanici

Damarovci, tačnije članovi Budi muško Kluba Visoko, su aktivno uzeli učešće u festivalu koji je održan u Jablanici prethodnog vikenda a posvećen je omladinskoj kulturi i aktivizmu pod nazivom „PYAF“.

Pod sloganom „From brave art to activism!“, festival je ponudio niz različitih sadržaja, od crtanja murala, kreativnih radionica, pozorišnih predstava i izložbi do muzičkog programa namijenjenog prvenstveno bh. demo bendovima, a ulaz na sve sadržaje bio je slobodan.

Damarovci su osim u umjetničko-zabavnom programu na festivalu imali priliku prisustvovati i panel diskusijama koje su bile posvećene unapređenju omladinskog sektora i aktivizma u BiH.

Jedan od ciljeva ovog događaja je uvezivanje organizacija civilnog društva sa predstavnicima donatorske zajednice, kao i kreiranje novih prijedloga projekata i aktivnosti omladinskog sektora.
Svoje nastupe u revijalnom dijelu programa održali su čuveni bh. reper Edo Maajka kao i rock bend Zabranjeno Pušenje.

Djelić atmosfere sa festivala omladinskog aktivizma u Jablanici pogledajte putem linka:

Dmarovci, tačnije članovi Budi muško Kluba Visoko, aktivno su uzeli učešće u festivalu koji je održan u Jablanici a posvećen je omladinskoj kulturi i aktivizmu pod nazivom „PYAF“.

Gepostet von Един Исламовић am Mittwoch, 28. August 2019

 

Visoko.co.ba/Damar Omladine

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.