Lokalne TemeSportČlanice KRG "Ritam" dio bh. reprezentacije na Balkanskom prvenstvu u Budvi

Članice KRG “Ritam” dio bh. reprezentacije na Balkanskom prvenstvu u Budvi

Klub ritmičke gimnastike “Ritam” će imati čast da učestvuje sa pet izvanrednih djevojčica na Balkanskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici, koje zajedno sa djevojčicama iz drugih bh. klubova predstavljaju reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

“Ovaj trenutak nije samo rezultat talenta, već i napornog rada, odricanja i posvećenosti koje su naše djevojčice uložile. Prošle su kroz zahtjevne treninge, savladale izazove i uvijek su nastojale biti najbolje što mogu. Njihova strast prema ritmičkoj gimnastici ih je dovela do ove velike prilike da se takmiče s vrhunskim gimnastičarkama iz cijelog Balkana. Svaka od djevojčica predstavnica BiH nosi sa sobom jedinstvenu kombinaciju elegancije, snage i izražajnosti koja je ključna za uspjeh u ritmičkoj gimnastici. Naš tim je spreman pokazati svoje vještine, ispričati svoje priče kroz pokrete i eleganciju, te ostaviti neizbrisiv trag na tom prestižnom prvenstvu. Svi zajedno, kao jedno srce i jedan tim, koračamo prema ovom nezaboravnom događaju”, poručili su iz KRG “Ritam”.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE