NaslovnicaBiHBužimski borc...

Bužimski borci Telemachu: Prekinuti diskriminaciju FTV-a i građana FBiH

Zbog spuštanja kanala Federalne televizije na 55. mjesto na Telemach operaterima, reagirala je Koordinacija boračkih udruženja Općine Bužim.

Reagiranje prenosimo u cijelosti:

“Koordinacija boračkih udruženja Općine Bužim daje punu podršku Federalnoj televiziji. Tražimo da se prekine diskriminacija građana Federacije BiH i njenog javnog servisa te da se Federalna TV vrati na mjesto na kojem je bila prije agresivnih akcija vlasnika Telemacha iz Srbije.

Žestoko se protivimo mogućem emitiraju programa na području BiH koji negiraju genocid, vrijeđaju žrtve ili veličaju ratne zločine i ratne zločince.

Punu podršku dajemo Federalnoj televiziji za emitiranje filma o devet heroja odbrambeno-oslobodilačkog rata Armije Republike Bosne i Hercegovine na Federalnoj televiziji, a naročito film o komandantu 505. viteške brdske brigade Armije Republike Bosne i Hercegovine – generalu, zlatnom ljiljanu i heroju odbrambeno-oslobodilačkog rata Izetu Naniću.”

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.