Britanska delegacija u sjedištu ZDK

488

U posjeti Zeničko–dobojskog kantonu boravile su Christine McNeill šefica Političkog odjela ambasade Velike Britanije i Amra Salkić savjetnica za politiku pri Britanskoj ambasadi.

Politička situacija na području Zeničko – dobojskog kantona i planovi Vlade Zeničko – dobojskog kantona bile su teme o kojima su razgovarali permijer ZDK Miralem Galijašrević, Christine McNeill i Amra Salkić. Premijer Galijašević ih je tom prilikom upoznao sa trenutačnom, kako političkom tako i ekonomskom situacijom na području Kantona. Također ih je upoznao poslovnom klimom koja vlada na području Kantona i mogućnostima za razvoj.

Nakon sastanka sa premijerom ZDK predstavnice ambasade Velike Britanije su se susrele i sa predsjedavajućom Skupštine ZDK Draženkom Subašić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.