Lokalne TemePrivredaBIOS na jubilarnom 90. međunarodnom poljoprivrednom Novosadskom sajmu

BIOS na jubilarnom 90. međunarodnom poljoprivrednom Novosadskom sajmu

Novosadski sajam, u godini u kojoj obilježava vijek postojanja, od 20. do 26. maja, organizuje i jubilarni 90. međunarodni poljoprivredni sajam. Zemlja partner Poljoprivrednog sajma je Italija koja je u istoj ulozi bila i 2016. i 2019. godine, dok je Zemlja prijatelj bila 2015.  

Ovaj Sajam nije tek puka izložba već pokretač raznih aktivnosti. Tokom Sajma bit će organizovana i dva seminara.

 

Visočki BIOS kao i proteklih godina uzeo je učešće na ovom prestižnom i značajnom sajmu.

– Velika je čast biti izlagač i predstaviti se na ovom najvećem agrarnom događaju u ovom dijelu Evrope. Bez obzira na internet i online prodaju i predstavljanja  sajmovi ne gube na značaju a u prilog tome govori i ovaj broj izlagača i država koje učestvuju na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Ono što je u savremenom svijetu važno je i veliki broj pratećih događaja i susreta koji će biti organizovani. I zato je dobro, korisno i važno da tu bude i BIOS koji će predstavljati i grad Visoko. – rekao je za Visoko.co.ba Adis Hodžić iz P.O BIOS.

 

Ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 20. do 26. maja. Radno vrijeme za posetioce je od 9 do 19 sati, osim u petak, 26. maja kada će radno vrijeme biti od 9 do 16. sati.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE