NaslovnicaPromoBili smo sa V...

Bili smo sa Vispakom na 2. Coffee Fest Sarajevo

U sali My Face-a počeo je 2. Coffee Fest Sarajevo. Na poziv iz Vispaka posjetili smo ovaj svojevrsni sajam kafe, čajeva i toplih napitaka. Naši domaćini su bili direktor Armin Hodžić, Haris Hrvić, Kenan Ahić, Nedžad Memija, Mirela Topić i Nihad Ajdin.

vispak coffe fest 5Coffee Fest svim posjetiocima nudi da saznaju neštp više o kafi i načinu njene pripreme. Treba istači da je upriličeno i uživo takmičenje barista iz regiona u Latte Art-u, a

Visočanin Nihad Ajdin na privremenom radi u Dohi kao član Vispakove ekipe osvojio je prvo mjesto.
vispak coffe fest nino
Na ovom Coffe Festu osim prezentacija i raznoraznih degustacija prisutni mogu prisustvovati i stručnim predavanjima o načinu pripreme tog čarobnog napitka.
vispak coffe fest 2
Gledan od strane većine kao jedan od najboljih festivala u regionu, Coffee Fest Sarajevo je poseban za one koji su uključeni u ovaj segment tržišta koji obuhvata kafa, čaj i srodni proizvodi. Ako izgleda kao kafa, miriše kao kafa, ide dobro uz kafu ili je kafa, garantovano ćete to naći na Coffee Festu Sarajevo.
vispak coffe fest 6
Coffee Fest je prvenstveno namijenjen ljubiteljima kafe i onima koji žele saznati više o tome šta ide u izradu dobre šoljice kafe.
vispak coffe fest 7

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.