ZanimljivostiAsus ROG Phone 6 dobio Diablo Immortal verziju

Asus ROG Phone 6 dobio Diablo Immortal verziju

Asus je predstavio još jednu specijalnu verziju svog ROG Phone 6 smartphonea, a to je Diablo Immortal.

Tajvanski brend je prethodno na tržište plasirao ROG Phone 6 Batman Edition, no sada se udružio s kompanijom Blizzard i kreirao ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition. Riječ je o najboljoj verziji smartphonea dekorisanoj elementima iz popularne igre za mobilne uređaje. Dekoracije se odnose na izgled kućišta, ali i na softver uključujući zvukove notofikacija.

Uređaj pokreće Qualcommov Snapdragon 8+ Gen 1 procesor uparen sa 16 GB LPDDR5 RAM-a i 512 GB UFS 3.1 memorije, a posjeduje AirTrigger 6 kontrole te naprijed okrenute stereo zvučnike. Ipak, nazad nema malog ekrana.

Stražnja strana mobitela je u Hellfire polu-mat boji koja daje efekt plamena kada se gleda iz različitih uglova. Pored demona iz igre je osvjetljeni Diablo Immortal logotip. U paketu dolazi i 65W punjač te zlatna igla za vađenje SIM kartice. Smartphone je spakovan u Worldstone kutiju, koja je uz mapu i UV lampu smještena u veću Horadic Cube kutiju. AeroActive Cooler 6 nije dio paketa te ga je potrebno kupiti posebno po cijeni od 100 dolara.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition je dostupan putem Asusove online prodavnice po cijeni od 1.299 dolara što je za 200 dolara više u odnosu na standardnu verziju.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE