ASDA Visoko: Građani Podgorana jedinstveni u podršci Dariju Pekiću za gradonačelnika Visokog

U visokočkom naselju Podgorani održan je predizborni skupu kandidata Stranke demokratske aktivnosti (A-SDA) Visoko. Građani ovog naselja su bili jedinstveni u podršci Dariju Pekiću za gradonačelnika Visokog.

Predsjednik Općinskog odbora A-SDA Visoko te kandidat ove stranke za gradonačelnika Visokog Dario Pekić je u toku svog obraćanja građanima istakao kako želi da razgovara i dogovara s njima konkretne projekte za budući period.

„Sa građanima razgovaram o tome šta im treba za budućnost. S druge strane, snažno stojimo da se riješimo kriminala u Visokom i da se sve razotkrije“, istakao je Dario Pekić.

Kandidatkinja A-SDA za Gradsko vijeće Visoko Emina Ihtijarević istakla je kako je neophodno po hitnom postupku riješiti problem građana naselja Podgorana vezano za učestali nestanak vode koji se posebno aktuelan posljednih mjeseci. „Građani visočkog naselja Podgorani posljednjih mjeseci nemaju vodu. Svaki granin Visokog zaslužuje osnovna građanska prava. Stranka demokratske aktivnosti će se zalagati da svaki stanovnik dobije vodu. Iskreno se nadam kako će i građani Podgorana podržati A-SDA na općinskim izborima“, kazala je Ihtijarević.

ASDA Visoko/Hazim Okanović