Lokalne TemeAlmir Kilalić osvajač divizije Visoko

Almir Kilalić osvajač divizije Visoko

Ovog vikenda odigrano je posljednje kolo Carlsberg Snooker lige divizija Visoko. U prvom polufinalu su se sastali Muamer Muratović i Ubejdulah Mušinbegović. Muamer je bio bolji i tako u direktnoj borbi za treće mjesto prestigao Ubejdulaha. U drugom polufinalu su se sastali Abdulah Jahić i Almir Kilalić. To je bio ujedno i meč dvojice prvoplasiranih. U neizvjesnom meču i sa dosta sreće je slavio Almir i tako 4. put slavio ove sezone.

Tako da konačna tabela nakon 6 odigranih kola kaže da je osvajač divizije Almir Kilalić, drugoplasirani je Abdulah Jahić, dok su 3. i 4. mjesto zauzeli Muamer Muratović i Ubejdulah Mušinbegović.

Dvojica prvoplasirani će ići na državni Masters koji će biti odigran u Bugojnu 12, 13, i 14. maja ove godine u klubu Double Kiss. Svim igračima čestitamo na dobroj sezoni i nadamo se da ćemo u budućnosti dobiti novih igrača pa čak možda i klub koji će biti i konkurentan za održavanja završnice Carlsberg Snooker lige BiH, a možda i nesto vise. Zahvaljujemo se svakako i dvorani Šareni Hanovi koji su obezbijedili da se i ove godine održi divizija Visoko.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE