Lokalne TemeAktivnosti visočkih Eko-Vikinga

Aktivnosti visočkih Eko-Vikinga

Tri člana Eko-Vikinga iz Visokog – Anvar Efendira, Esma Šahinović i Harun Limo postali su novi pripravnici u Gorskoj službi spašavanja – Stanica Zavidovići. Naime, nakon mjesec dana od početka obuke, završen je ljetni kurs GSS-a u organizaciji Gorske službe spašavanja Federacije BiH. Obuka i treninzi su izvođeni na Sarajevskom Ozrenu, Jajcu, Mostaru i Maoči kod Zavidovića kao i u matičnim stanicama polaznika kursa.

“GSS Stanica Zavidovići je bogatija za 6 novih pripravnika od kojih su troje naši Vikinzi. Hvala prije svega našem Atomu, Stanici Zavidovići, Eko-Vikingu i ponajviše našem načelniku i instruktoru Admiru Bajraktareviću koji već dugi niz godina obučava nove spasioce za dobrobit svih nas. Čestitamo novim kolegama na položenom ljetnom kursu i želimo im što manje posla u budućnosti”, poručeno je putem FB stranice Eko-Vikinga.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE