NaslovnicaLokalne TemeAdmir Babić (...

Admir Babić (SDP): Hvala vam za povjerenje koje ste mi ukazali, u naredne četiri godine ću biti vaš glas u Gradskom vijeću Visoko

“Poštovane sugrađanke i sugrađani HVALA VAM za vaše povjerenje koje ste mi ukazali svojim glasom na Lokalnim izborima 15. novembra!

Naime, danas sam dobio zvaničnu potvrdu od CIK BiH da ću u naredne četiri godine biti vijećnik Gradskog vijeća, a to ne bi bilo moguće bez vas koji ste glasali za listu SDP-a Visoko i moju malenkost.

Hvala svima koji su glasali za listu SDP-a Visoko!

U naredne četiri godine, sa svojim kolegom Belminom Zukanom, kroz rad i provođenje politike SDP-a Visoko borit ćemo se da vratimo dostojanstvo i svrhu Gradskom vijeću, da rješavamo nagomilane probleme, te da budemo vaš glas kako bi Visoko dosljedno krenulo putem prosperiteta i napretka.

Hvala vam još jednom!” napisao je Admir Babić, od danas i zvanični SDP-ov vijećnik u Gradskom vijeću Visoko, na svojoj Facebook stranici.

Poštovane sugrađanke i sugrađani HVALA VAM za vaše povjerenje koje ste mi ukazali svojim glasom na Lokalnim izborima 15….

Posted by Admir Babić on Saturday, December 5, 2020

Visoko.co.ba / Facebook Page Admir Babić

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.