A sada i zvanično / Bajro Fejzić i Kemal Kardaš pristupili GO NES Visoko

Iako su u proteklom periodu bili uz aktuelno rukovodstvo GO NES Visoko to zvanično nije bilo objavljeno. Međutim nakon današnje Osnivačke skupštine Gradske organizacije Narodnog evropskog saveza (NES) Visoko sasvim je jasno da će ova stranka u narednom periodu participirati sa četiri vijećnika u Gradskom vijeću Visoko što će je činiti drugom po jačini nakon SDA.

Podsjećamo, Bajro Fejzić i Kemal Kardaš na proteklim izborima bili su na “Nezavisnoj listi – Zajedno za Visoko”. Fejzić je kao nosilac liste dobio povjerenje  1.315 glasača, dok je Kardaš kao četvrti sa liste dobio 930 glasova.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.