BiHOd vikenda gorivo u BiH skuplje za pet feninga

Od vikenda gorivo u BiH skuplje za pet feninga

Cijena goriva u Federaciji Bosne i Hercegovine od 24. i 25. aprila poskupiti će za pet feninga, saopćeno je iz Ministarstva trgovine FBiH.

– Zahtjevi su počeli pristizati jučer i danas, tako da će za dva-tri dana gorivo biti skuplje za pet feninga – kazala je Lela Glibo iz Ministarstva trgovine FBiH.

U Republici Srpskoj stanje ostaje nepromijenjeno. Stalne izmjene u cijenama građanima BiH i nisu novost. U Ministarstvu trgovine ističu da je ovo bilo za očekivati, ali olakšavajuća okolnost je da to neće biti drastično kao u susjednim zemljama.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE