SportNogomet(VIDEO) Kvalitet uvijek možeš nadoknaditi borbom i požrtvovanošću

(VIDEO) Kvalitet uvijek možeš nadoknaditi borbom i požrtvovanošću

Rukometaši BiH spremaju se za dvomeč protiv Mađarske u Budimpešti.

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Sarajevu je nastavila pripreme za prijateljski dvomeč sa Mađarskom – dvije pretposljednje provjere pred Evropsko prvenstvo u januaru.

– Zadovoljni smo sa svime, osim što dobili “otkaze” od Josipa Perića i Dragana Pavlovića zbog povreda, tako da nismo kompletni, fale nam ta dva imena, a zamišljeno je da imamo po jednog starijeg i dva mlađa igrača na vanjskim pozicijama, da probamo uključiti što više mladih, da im damo i poticaj, a s druge strane da vidimo, kakvi su u ovom trenutku. Igraju odlično u svojim klubovima, mislim da je selektor Obrvan napravio odličan posao, što se toga tiče, kaže Toni Čolina, trener u stručnom štabu zmajeva.

Sport1.oslobodjenje.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE