1/2 šolje majoneza
1/2 šolje pesta kupljenog u prodavnici
so i crni biber
1 kilogram piletine, usitnjene
6 šoljica endivije
Priprema:
U velikoj činiji pomiješajte majonez, pesto, 1/2 kašičice soli i 1/4 kašičice bibera. Piletinu isijecite na kockice, posolite i ispecite u tavi. Sos prelijte preko piletine i poslužite preko endivije.
Visoko.co.ba/nezavisne.com
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.