ZDKPlaninari PD Tajan-Lisac Zenica pomogli svojoj članici društva

Planinari PD Tajan-Lisac Zenica pomogli svojoj članici društva

Za protekli vikend članovi Planinarskog društva Tajan-Lisac Zenica su se organizovali u prikupljanju donatorskih sredstava za svoju članicu društva D.S. koja je samohrana majka bez ikakvog primanja. Ovom prilikom članovi društva i simpatizeri su nesebićno priložili lične prehrambene artikle i novačani prilog u kojem se skupilo 575KM i 15 eura.

Novčana donacija je namijenjena za plaćanje duga utroška električne energije a ostatak je predat lično u ruke D.S. Ovim putem se zahvaljujemo svim donatorima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji u ovim teškim danima i dokazali da među planinarima vlada humanizam i da među njima nema granica. Akciji su se odazvala 42 osobe. Dokazali smo da planinari imaju veliko srce i da se društvo brine za svoje članove kako u ljepšim tako i ovim teškim trenucima.

visoko.ba/zenicablog.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE