PreporukaMuzičar Rajko Dujmić završio u zatvoru, tvrdi da se ne sjeća ničega...

Muzičar Rajko Dujmić završio u zatvoru, tvrdi da se ne sjeća ničega jer je bio pijan

Rajko Dujmić, muzičar i jedan od osnivača grupe “Novi fosili” ponovno je završio u zatvoru, pišu hrvatski mediji.

Dujmića je policiji navodno prijavila supruga Snježana, tvrdeći da joj je prijetio i da ju je udario. On, s druge strane tvrdi da se cijelog događaja ne sjeća te da je bio pijan.

Snježana je supruga navodno prijavila zbog prijetnji koje joj je upućivao, a istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda mu je odredio zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Naime, Dujmiću ovo nije prvi ovakav događaj u kojem je bio prijavljen zbog napada na suprugu, međutim u ranijem postupku je bio pravosažno oslobođen. Prije četiri godine, u septembru 2015. godine, poznati muzičar je bio pritvoren u zagrebačkom zatvoru Remetincu gotovo zbog iste stvari.

I pored svih događaja Dujmić i njegova supruga Snježana koji su u braku već više od tri decenije nakon događaja iz 2015. nastavili su zajednički život te se činilo da je bračni par uplovio u mirne vode.

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE