ZanimljivostiPutovanjaGosti hotela na Baliju se mogu igrati sa spašenim psićima

Gosti hotela na Baliju se mogu igrati sa spašenim psićima

Radi se o sesijama pod nazivom “puppy therapy” koje su dio zabavnog sadržaja u hotelu Puri Garden u Ubudu na Baliju, a noć za jednu osobu košta oko 20 eura.

Preslatke psiće su u hotel donijeli aktivisti udruženja Bali Dogs Association kojem hotel donira novac.

Sesije se održavaju utorkom i četvrtkom između 13:30 i 15:30 sati, a gosti mogu maziti psiće i igrati se s njima u malom ograđenom prostoru.

Vlasnik hotela Daniel Silva je za Mail Online Travel kazao da su psići dobrodošli jer on i njegova djevojka vole životinje.

“Vidjeli smo sve benefite koje psići imaju provodeći vrijeme s ljudima. Gosti ih pripremaju za njihove buduće domove, a za ljude je ovo specijalno iskustvo”, kazao je Silva.

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE