BiHPrivredaZnačajno unaprjeđenje Sberbank BH mobilnog bankarstvo

Značajno unaprjeđenje Sberbank BH mobilnog bankarstvo

Sberbank BH je korisnicima mobilnih aplikacija za fizička i pravna lica omogućila još efikasnije, brže i jednostavnije upravljanje svojim aplikacijama. Korisnici Sberbank BH mobilnog bankarstva, koji koriste obje aplikacije mogu jednostavno i lako, na jednom uređaju upravljati tim aplikacijama u punom kapacitetu. Ovo praktično znači da je putem jedne licence ovlaštenom licu omogućen nesmetan pristup svim aplikacijama na vrlo jednostavan način.  

„Prva smo banka koja je ponudila tržištu uslugu mobilno bankarstvo za pravna lica, koja je zaista naišla na odličan prijem kod klijenata. U saradnji sa našim klijentima, koji su uglavnom i korisnici mobilnog bankarstva za fizička lica, napravili smo ovo značajno unaprjeđenje, koje će im zasigurno olakšati korištenje usluge mobilnog bankarstva“, izjavio je Borislav Doder, nadležan za digitalno bankarstvo u Sberbank BH. “Korisničko iskustvo nam je veoma bitno, jer je to najbolji način da unaprijedimo naše proizvode i učinimo ih zaista potpuno prilagođenim potrebama naših klijenata”, dodao je Doder.

Podsjećamo, Sberbank BH je prije dvije godine uvela uslugu Sberbank Mobile Banking koja klijentima omogućava upravljanje svojim privatnim i poslovnim finansijama, bez obzira na lokaciju na kojoj se nalaze. Posebna pogodnost ove aplikacije je njena direktna  povezanost sa elektronskim bankarstvom za pravna lica. Klijenti mogu pripremiti nalog za plaćanje u jednoj aplikaciji, a realizovati taj nalog u drugoj aplikaciji, što im zaista olakšava i ubrzava poslovanje.
Korisnici ove usluge u mogućnosti su ostvariti uvid u stanje računa i pregled prometa po računima, plaćanje u zemlji, transfere sa računa na račun i konverziju valuta.  


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE