ZDKMinistar Isak na centralnoj svečanosti povodom Dana Policije MUP-a ZDK-a

Ministar Isak na centralnoj svečanosti povodom Dana Policije MUP-a ZDK-a

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak i direktor Federalne uprave policije Vahidin Munjić prisustvovali su danas centralnoj svečanosti povodom obilježavanja 15. maja, Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko – dobojskog kantona.

„U ime Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova upućujem vam iskrene čestitke povodom 15. maja, Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona. Želim da i u budućnosti uspješno služite našim građanima štiteći njihove živote i imovinu, jer je zadatak svih nas da pružimo sigurnost i stabilnost svim građanima Bosne i Hercegovine, a to najbolje možemo ostvariti zajedničkim djeovanjem i saradnjom. Također, ovo je prilika da se sjetimo i odamo počast svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona koji su u toku odbrambeno-oslobodilačkog rata dali svoje živote za nezavisnu i suverenu državu Bosnu i Hercegovinu. Sretan vam Dan policije i budite ponosni što ste kao policajci hrabri i požrtvovani i što služite narodu“- uputio je iskrenu čestitku ministar Isak.

Na centralnoj svečanosti saopćeni su rezultati pojedinačnih i ekipnih takmičenja u streljaštvu, odbojci, malom nogometu, stonom tenisu i šahu, koja su održana ranije u okviru obilježavanja Dana policije MUP-a ZDK-a.
Također su dodjeljena kolektivna priznanja organizacionim jedinicama Ministarstva te pojedinačna priznanja i nagrade službenicima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE