Lokalne TemePolitika3.Kongres SBB-a: Vahid Ramić i Nevzeta Begić u Glavnom odboru

3.Kongres SBB-a: Vahid Ramić i Nevzeta Begić u Glavnom odboru

Na Trećem kongresu Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH zastupnici su jednoglasno izabrali Fahrudina Radončića za predsjednika stranke.

Radončić, koji je bio jedini kandidat za predsjednika SBB-a, u svom je ekspozeu naglasio kako se stanje u Bosni i Hercegovini od zadnjeg održanog kongresa značajno pogoršalo.

Nevzeta Begić

U Glavni odbor stranke iz Visokog su ušli predsjednik SBB Visoko Vahid Ramić i bivša vijećnica Nevezeta Begić, a Kongres je još birao Sud časti, Nadzorni odbor nakon čega će Glavni odbor izabrati Predsjedništvo SBB-a.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE