Lokalne Teme2. Klupsko prvenstvo karate klub "Fudokan" Visoko

2. Klupsko prvenstvo karate klub “Fudokan” Visoko

Danas 15.10.2022. godine u osnovnoj školi “Musa Ćazim Ćatić Veliko Čajno, Gračanica, Grad Visoko, je održano 2. klupsko prvenstvo karate kluba “Fudokan” Visoko.
Na takmičenju su pored domaćina učestvovali i partnerski klubovi tradicionalnog karatea “Nico” Zenica, karate klub “Vareš” iz Vareša i karate klub “Visoko” iz Visokog.

U konkurenciji dječaci 2010-2011 najuspješniji je bio  Kaplan Ensar, takmičar karate kluba “Visoko”.

U konkurenciji kadeti, najuspješniji takmičar je bio Čehajić Muazu takmičar
karate kluba “Visoko”.

Najinteresantniji je bio finalni meč između Kaplan Mirze i Kaplan Hamze. Oba takmičara članovi su karate kluba “Visoko” iz Visokog. U vrlo dinamičnoj borbi pobijedio je Kaplan Hamza, koji je također osvojio pehar najuspješnijeg Juniora.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE