Na šestom međunarodnom Kongresu prehrambene tehnologije koji se održave u Grčkoj, u Atini, i Visoko ima svoje predstavnike. Prof.dr. Amir Ganić zajedno sa doc.dr Enverom Karahmetom predstavlja svoj naučni rad pod nazivom “Characterization Qualitative properties “Visoko’ pirjan” in function of its protection at the national level (Karakterizacija kvalitativnih parametara “Visočkog pirjana” u funkciji njegove zaštite na nacionalnom nivou”.
Ovaj Kongres počinje danas i završava sutra.
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.