ZMBT: Haris Šabanović i “Piješ sine”

ŠOKIRANA HANKA ODBRUSILA PECIKOZI NAKON ŠTO JE KOMENTIRAO NASTUP HARISA ŠABANOVIĆA

Hanki Paldum je malo trebalo da ustane iz svoje fotelje u showu „Zvijezda možeš biti ti“ i skine Fahrudinu Pecikozi bubicu kako bi ga prekinula u komentiranju nastupa 22-godišnjeg takmičara Harisa Šabanovića iz Visokog. 

Ovaj simpatični mladić vrlo emotivno je donio pjesmu „Piješ sine“ Dženana Lončarevića. Nastup je učinio još zanimljivijim tako što mu se na sceni pridružio prijatelj sa harmonikom što je njegovom predstavljanju dalo još veću težinu. 

No, Pecikozi sve ukupno nije dopalo pa je između ostalog kazao: 

– Nije ovo pjesma za neku zabavu, dosadna pjesma. Ti si odlično pjevao. Prvi put čujem ovu pjesmu. Ali nije to bilo kako treba zbog izbora pjesme – pričao je Pecikoza čije je komentiranje posebno naljutilo Hanku Paldum. 

– Peca, prestani. Ti samo napadaš. Pusti čovjeka koji je dao desetku (profesor Karović op.a.) da nešto kaže – kazala je pjevačica. 

– Šta sam ti rekao u prošloj emisiji? Da, da trebaš birati teže pjesme jer imaš jako dobar glas za koji nisu lagane pjesme. Sada si uzeo pravu pjesmu, uveo si neke novine. Dobar potez sa haronikašem. Pjesmu si vrlo emotivno otpjevao – dodao je profesor Karović. 

(Amir Saletović / Hayat / Foto: Hayat)