SportDržavni TimZmajice uvjerene u plasman u skupinu A Lige nacija

Zmajice uvjerene u plasman u skupinu A Lige nacija

Ena Šabanagić sa velikim samopouzdanjem dočekuje utakmice protiv Slovenije i Bjelorusije.

“Iskreno, sa velikim nestrpljenjem sam očekivala ovo reprezentativno okupljanje, na koje dolazim, mogu slobodno da kažem, u odličnoj formi. Kada su u pitanju dosadašnji rezultati reprezentacije ne možemo da ne budemo zadovoljni, o čemu najbolje svjedoči prvo mjesto u grupi, a na nama je da trudom i zalaganjem u narednim utakmicama pokušamo da sačuvamo trenutni plasman.”

Pred vama su odlučujuće dvije utakmice za plasman u ligu A UEFA Lige nacija žene, kakva su vaša očekivanja i koliko ste upoznati sa selekcijama Slovenije i Bjelorusije ?

“Radi se o veoma kvalitetnim selekcijama, ali smo u dosadašnjim utakmicama pokazale da nas krasi veliko zajedništvo i timski duh i ne sumnjam da ćemo u naredne dvije utakmice, uz maksimalno zalaganje svih na terenu, uspjeti da izborimo plasman u Grupu A UEFA Lige nacija.”

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE