Lokalne TemeZimska škola Franjevačke klasične gimnazije

Zimska škola Franjevačke klasične gimnazije

Od 3. do 5. januara 2023. godine u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji biće održana Zimska škola FKG-a, a koja je namjenjena učenicama i učenicima koji pohađaju 9. razred osnovne škole. Participacija iznosi 100 KM po učeniku, a u iznos su uračunati smještaj, hrana, izleti, posjeti muzejima i skijanje ili sankanje na planini. Učesnici Zimske škole sa sobom trebaju ponijeti zimsku odjeću i obuću, dok oni koji skijaju trebaju ponijeti i opremu za skijanje. Ukoliko učenici sviraju neke instrumente, mogu ih ponijeti sa sobom.

Broj učenika je ograničen. Prijave ostaju otvorene do 23.12.2022. ili do popune broja mjesta. Program za svaki dan možete pogledati na slici u prilogu.

Napomena: Učenici i učenice koji dolaze iz udaljenih mjesta, mogu uz prethodnu najavu, doći u ponedeljak (2.1.) u poslijepodnevnim satima.
Prijave na broj telefona: 063/448-117 – fra Stipo (poziv, SMS, Viber ili Whatsapp).


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE