Zeničkim gimnastičarkama Andrei Mandić dva, a Evi Rajić jedno zlato u Mariboru

Takmičarke Kluba ritmičke gimnastike Čelik iz Zenice sudjelovale su na 21. internacionalnom turniru “Maribor” u Mariboru (Slovenija), u konkurenciji ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Austrije.

Zeničke takmičarke, na turniru čiji je organizator bio mariborski klub Branik, nastupile su u A i B programu, a Andrea Mandić je, u konkurenciji djevojčica rođenih 2014. godine, osvojila prva mjesta u disciplinama bez rekvizita i obruča A programa, a Ivona Prusac, u istom programu te u konkurenciji djevojčica rođenih 2011., osvojila je 9. mjesto u disciplini bez rekvizita te 11. mjesto s obručem.

Eva Rajić, u konkurenciji 2010. godišta, bila je prva s obručem u B programu, a u istoj disciplini Hena Krehmić osvojila je 4. mjesto, u konkurenciji 2008. godišta.

Fena.ba / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.