NaslovnicaLokalne TemeZavršeni rado...

Završeni radovi na obnovi i sanaciji kolovoza u Dubočcu

U Dubočcu su završeni radovi na obnovi i sanaciji kolovoza sa potpuno amortizovanim asfaltnim zastorom, te je urađena horizontalna signalizacija. Obnova i sanacija kolovoza će biti nastavljena u narednom periodu i kroz ulicu Branilaca Bosne u dužini od cca 600 metara tj. do Veme (ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale realizovat će se u ovoj godini, ako ne, onda početkom naredne godine kada se steknu uslovi). Ukupna vrijednost svih planiranih radova je cca 390.000,00KM.

 

– Važno je istaknuti da je viziju razvoja ove saobraćajnice koju sam istakao kao nužan prioritet za sanaciju podržao i ministar Dario Pekić, te da smo zajedno doprinijeli da sredstva iz Vlade Zeničko – dobojskog kantona dođu u Visoko. Ovo je primjer timskog rada i dobre saradnje s većim nivoima vlasti za dobrobit svih nas. – istaknuo je gradonačelnik Mirza Ganić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.