NaslovnicaLokalne TemeZavršeni rado...

Završeni radovi na izgradnji fiskulturne sale u Porječanima

Završena je još jedna faza izgradnje fiskulturne sale područne škole Mula Mustafa Bašeskija u Porječanima, a riječ je o radovima koji su finansirani od strane Grada Visoko u iznosu od 50.000 KM. Pored završetka radova na fiskulturnoj sali, u saradnji sa premijerom Zeničko – dobojskog kantona Mirnesom Bašićem i resornim ministrom Spahijom Kozlićem, obezbijeđena su i dodatna finansijska sredstva u iznosu od 110.000 KM uz pomoć kojih će biti finalizirani radovi na podlozi, grijanju, nabavci potrebne opreme, kao i uređenju dvorišta, a tim sredstvima će biti i završen ovaj vrijedan projekat, dok će učenici napokon dobiti funkcionalnu salu za obavljanje školskih aktivnosti.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.