NaslovnicaLokalne TemeZatvara se di...

Zatvara se dio autoputa na dionici Visoko-Kakanj: Važno obavještenje iz Autocesta FBiH

U narednih mjesec dana lijeva strana autoceste iz smjera Visokog ka Kaknju, u Bosni i Hercegovini, bit će zatvorena i saobraćaj će se odvijati dvosmjerno u desnoj kolovoznoj traci.

”Zbog sanacionih radova na zamjeni prelazne naprave na mostu MO6, dionica Visoko-Kakanj, lijeva strana autoceste, smjer Visoko-Kakanj, od 20. aprila do 20. maja 2020. godine, saobraćaj će se odvijati dvosmjerno na desnoj kolovoznoj traci. Saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom. Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju znakove postavljene privremene signalizacije i da vožnju prilagode uslovima na cesti”, saopštili su iz Javnog preduzeća Autoceste Federacije BiH.

Redakcija / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.