Lokalne TemeZamjenik komandanta NATO štaba brigadir Bahri Yildiz u posjeti Visokom

Zamjenik komandanta NATO štaba brigadir Bahri Yildiz u posjeti Visokom

Gradonačelnik Ganić danas je ugostio zamjenika komandanta NATO Štaba u BiH brigadira Bahri Yildiza.
“Zaista smo posebno radosni kada nam u Visoko dođu istinski prijatelji naše zemlje, a brigadir Yildiz to uistinu i jeste. Sa iskrenim i jakim prijateljima dobijamo sigurnost. Sigurnost naših građana i naše zemlje je najvažnija, a prisustvo odbrambene i sigurnosne organizacije NATO u BiH u vrijeme globalnih izazova je vrlo važno. Sigurnost proizvodi stabilnost, a stabilnost donosi investicije i razvoj. Zato danas iz Visokog šaljemo poruke sigurnosti, stabilnosti, mira, sloge i zajedništva”- istakao je gradonačelnik Ganić.
Brigadir Yildiz se zahvalio gradonačelniku Ganiću na toploj dobrodošlici te istakao važnost održavanja veza NATO Štaba i vlasti na svim nivoima u BiH. Dodao je da je Visoko poznato po svojoj ljepoti, geografskom položaju i industriji te iskazao želju da ponovo posjeti Visoko.
Tokom današnje posjete brigadir Yildiz imao je priliku posjetiti KC Altindag, Tabhansku džamiju, Park Ravne Visoko te prisustvovati priredbi povodom Dana škole u OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” Donje Moštre.
Visoko.co.ba/Mirza Ganić

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE