NaslovnicaLokalne TemeZaboravljeni ...

Zaboravljeni Muhašinovići sijaju – Investicija za izgradnju javne rasvjete u vrijednosti 74.880,00KM

Danas je zvanično realizovan projekat izgradnje javne rasvjete u Muhašinovićima.

– Podsjećam da smo u proteklom periodu osigurali građevinsku dozvolu i platili sve potrebne naknade prema različitim institucijama, proveli kompletnu tendersku proceduru i izabrali izvođača radova, izgradili javnu rasvjetu, platili elektro priključke i večeras rasvjeta “gori”. Ovo naselje je godinama bilo zanemareno i zaboravljeno. Danas rušimo te barijere. Drago mi je da građani vide i prepoznaju naš rad. Zadovoljstvo naših građana je vidno i sretan sam zbog toga. Mi nastavljamo raditi i graditi za bolje Visoko – kazao je gradonačelnik Mirza Ganić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.