NaslovnicaLokalne TemeZa Dan Grada ...

Za Dan Grada Visoko počinje izgradnja Porodične ambulante u Porječanima

Nakon intenzivnih radova u proteklom vremenskom periodu, pripreme projektno – tehničke dokumentacije, te osiguranja neophodnih dozvola, poznat je i datum početka izgradnje Porodične ambulante u Porječanima. Sve pripreme su obavljene, prikupljeni potrebni papiri, osigurano zemljište, a pronađen je i donator, tako da će na Dan Grada Visoko, 29.augusta 2022.godine zvanično početi radovi na izgradnji ambulante u Porječanima.

Ambulanta će imati dvije ordinacije, salu za intervencije i apoteku, a kako smo i kazali, polaganje kamena temeljca i početak radova planirani su za 29.08.2022. godine.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.