X Factor: “Pravi muškarci se ne stide da pokažu emocije!”

1271

U posljednjoj epizodi “Kuće sudija”, Tonči je odabrao tri grupe koje ćemo od nedjelje gledati u emisijama uživo na Federalnoj televiziji, a jedna od njih je muški bend “9Control”. Grupu su najprije činila trojica momaka, a na Tončijevu inicijativu im se u “Bootcampu” priključio Faris Pinjo, kandidat koji je prvo ispao.

Oni su dali sve od sebe da se u “Kući sudija” predstave u što boljem svijetlu prije svega zbog Farisa koji nipošto nije želio ponovo da ispadne. Inače, za ovog momka ostali članovi benda kažu da je hodajuća karizma i da uvijek podiže atmosferu na probama i snimanjima.

Pred svojim mentorom Tončijem i njegovim gostom Petrom Grašom su se predstavili pjesmom “To the Moon and Back” koju u originalu izvodi “Savage Garden”.

x_factor_2Posebno je bilo interesantno kada je Tonči odlučio testirati momke i rekao da jedan od njih stvara disbalans u grupi i da sami odluče ko je to. Međutim, momci su se do kraja držali zajedno i to ih je odvelo u narednu fazu takmičenja – uživo emisije!

Bane, jedan od članova benda, čak je i zaplakao od sreće, a svi poručuju da se pravi muškarci ne stide da pokažu emocije.

x_factor_3Prvi koji je imao priliku da pozove mamu i podijeli sa njom radosnu vijest je Laza, a njegovog mlađeg brata baš i nije interesovao njihov prolazak, koliko to kada će se brat vratiti kući da mu instalira igricu, dok je Dušan je kao party manijak odmah otišao u grad da proslavi prolazak.

Ova četiri momka kažu da je “Kuća sudija” iskustvo koje se pamti, a u nastavku takmičenja žele da pokažu kako četiri različite osobe mogu da čine savršenu cjelinu i poručuju gledaocima da će se igrati muzikom i biti još luđi.

Komentari

komentara