BiHKulturaX-Factor: Ako je suditi po promotivnim spotovima Faris Pinjo je dogurao daleko

X-Factor: Ako je suditi po promotivnim spotovima Faris Pinjo je dogurao daleko

Naš sugrađanin Faris Pinjo učesnik je ovogodisnjeg “X-Factora”. Kako saznaje Visoko.co.ba ni ove nedjelje neće biti u programu FTV-a, njegov prvi nastup predviđen je za narednu sedmicu, ali sudeći prema kratkim promotivnim video porukama koje objavljuje produkcija “X-Factora” da se zaključiti da je Faris dogurao daleko.

Snimanja se odvijaju osim Beograda i u Splitu, Novom Sadu, Sarajevu, a kako saznajemo kamere “X-Factora” bi uskoro mogle zbog Farisa doći i u Visoko. A ako znamo da su prvi dijelovi emisije ranije snimljeni i ako pri tome znamo da Faris vrlo često zbog snimanja nije u Visokom jasno možemo pretpostaviti da je prošao prvih nekoliko eliminacionih krugova i da je već u samoj završnici. Njegovo mišljenje nismo mogli dobiti jer su pravila takva da o tome ne smije davati izjave za medije, ali obzirom da znamo da i FTV uskoro priprema priču o Farisu Pinju sasvim je izvjesno da je žiri u njemu prepoznao neki “X-Factor”.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE