SvijetWoelk Dodiku: Nikakav razlaz nije moguć, vratite se na spavanje i prebrojite...

Woelk Dodiku: Nikakav razlaz nije moguć, vratite se na spavanje i prebrojite svoj novac

Ako je Dodikova teza da nakon usvajanja Rezolucije srpski narod neće moći ili ne može da živi pored, kako ih on to naziva – bosanskih muslimana, pitanje je šta Dodik misli uraditi s desetinama hiljada Bošnjaka koji žive u entitetu čiji je on predsjednik.

Federica Woelk, akreditirana asistentica u Evropskom parlamentu, reagovala je na njegove sinoćnje prijetnje otcjepljenjem Republike Srpske. Na vašu žalost, nikakav razlaz nije moguć, pogotovo jer su u pregovorima učestvovali vaši prijatelji ratni zločinci, napisala je Woelk.

Potom je lideru SNSD-a poslala jasnu poruku: vratite se na spavanje i prebrojite svoj novac.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE