ZanimljivostiNauka i tehnologijaWhatsApp uvodi tab Favorites za omiljene kontakte

WhatsApp uvodi tab Favorites za omiljene kontakte

Aplikacija WhatsApp bi uskoro trebala dobiti još jedan koristan novitet.

Developeri rade na tabu Favorites namijenjenom kontaktima, koji će omogućiti korisnicima da dodaju, uklanjaju i uređuju kontakte na listi u svrhu lakšeg i bržeg pristupa.

Ovim će se izbjeći potreba za scrollanjem svaki put kad korisnik želi poslati poruku nekome s kim je često u kontaktu, a također će biti lakše i brže uspostaviti glasovni ili videopoziv.

Međutim, ova nova funkcija je još uvijek u povojima te nije dostupna ni beta testerima, tako da će vjerovatno biti potrebno još vremena dok ne stigne do krajnjih korisnika.

Kako stvari stoje, prvi će je dobiti korisnici Androida.

Visoko.co.ba/Klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE