Lokalne TemePolitikaVrijedni, pošteni, radišni, mladi i sposobni - kandidati SDA Visoko

Vrijedni, pošteni, radišni, mladi i sposobni – kandidati SDA Visoko

Dana 20. septembar 2018. godine u Taukčićima održana javna tribina OO SDA Visoko na kojoj su predstavljeni kandidati na predstojećim oktobarskim izborima.


Predsjednik općinskog izvršnog odbora Mirza Ganić  zahvalio je građanima koji su došli da podrže tim SDA, koji dolazi u narod i među narod. Naši kandidati su iz naroda. Radi se o vrijednim, poštenim, radišnim, mladim i sposobnim ljudima!

Naši kandidati nude dokazane borce za BiH, kandidate koji pokazuju i dokazuju svoju opredijeljenost, kompetentnost i predanost BiH.

SDA od osnivanja do danas je državotvorna Stranka koja pokazuje sposobnost da uspješno vodi procese koji doprinose stabilnosti i razvoju BiH. SDA je uvijek pronalazila najbolja i najzrelija rješenja za opstanak i budućnost zemlje, i bila je ključni faktor odbrane i obnove zemlje.

Želimo da se pohvalimo kandidatima koje smo stavili na liste, a postavili smo ljude koji imaju rezultate iza sebe, ljude koji imaju zavidne biografije, ali istovremeno imaju najbitniju osobinu koja se ne uči, već se dobijsa Božijim odredbom i kućnim odgojem, a to je prije svega da su LJUDI!


Svi prisutni kandidati imali su priliku da se građanima predstave u nekoliko rečenica, te pošalju svoje poruke.

Na kraju predsjednik OO SDA Visoko i kandidat za Predstavnički dom Parlamenta FBIH na broju 3. Mirza Ganić je rekao da donosi provjereno saznanje i sasvim izvjesno obećanje, SDA će ako Bog da pobijediti 7. oktobra, te prozvao sve prisutne da se uključe u predizborne aktivnosti SDA Visoko i budu  članovi POBJEDNIČKOG TIMA!

#SDA-SNAGA NARODA


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE