VRAČO d.o.o. Visoko: Novi sponzor NK Bosna

VRAČO d.o.o. Visoko Novi sponzor NK Bosna

Potpisan je ugovor sa visočkom kompanijom VRAČO d.o.o. za predstojeću sezonu 2018/2019. Kolektiv NK Bosna se zahvaljuje vlasniku firme gospodinu Mirsadu Vrači.

Građevinskom limarijom bavimo se od 1975. godine. Zanatska radnja 2004. prerasta u preduzeće Vračo d.o.o. sa dvadesetpet zaposlenih radnika i od tada kontinuirano rastemo i razvijamo se.
Godine 2005. Izgradili smo nove proizvodne pogone površine oko 2000m2. Odmah smo postavili sebi zadatak da se angažujemo na oživljavanju privrednih aktivnosti i otvaranju novih radnih mjesta.U ovom kratkom periodu preuzeli smo značajan dio posla na pokrivanju i opremanju objekata širom BiH. Uspjeh se zasniva na mnogobrojnim vrlo kvalitetno urađenim objektima, kao i vrlo dobri ljudski i poslovni odnosi sa našim kupcima.Opremljeni smo i osposobljeni za izvođenje najzahtjevnijih poslova u oblasti građevinske limarije.
Proizvodne pogone opremili smo svim mašinama koje su nam potrebne za kvalitetan rad u industriji građevinske limarije. Posjedujemo mašine za trapezno profilisanje lima, fasadnih profilisanih limova i građevinske limarije. Pored limarskih proizvoda, bavimo se izradom i montažom čeličnih konstrukcija, Posjedujemo vozni park od 9 namjenskih i specijalizovanih vozila.