Voćar-piramida: Voćni sokovi

Voćar-piramida d.o.o. iz Visokog se bavi proizvodnjom, otkupom, sortiranjem, skladištenjem , plasmanom voća i voćnih proizvoda, ali u svojoj ponudi nude i uvoz, izvoz i distribuciju sadnog materijala, sjemena, voća i povrća.

Početkom 2016. godine počeli su sa proizvodnjom  domaćih sokova i u ponudi imaju “bag-in-box” 3 i 5 litara u prehrambenim vakumskim vrećicama. U ponudi imaju razne vrste sokova, kao što su jabuka, kruška, borovnica, višnja, dunja, malina i druge vrste voća.

Analizu proizvoda vrši Federalni zavod poljoprivrede Sarajevo i sokovi su 100% proizvedeni bez konzervansa, koncentrata, vode, šećera, te su pasterizovani su na 80 Celzijusovih stepeni gdje su sačuvani svi vitamini i antioksidanti.

U ponudi sadnog materijala Voćar Piramida d.o.o. možete pronaći sadnice oraha, lješnjaka, jabuke, kruške, šljive, sadnice aronije, kestena, trešnje, dunje i dr.

Voćar-piramida d.o.o. iz Visokog  posjeduje ISO-9001 QMS i GLOBALGAP standarde sa kojim mogu svoje proizvode prezentirati i na tržištu EU.

Za sva druga pitanja ili informacije o njihovom poslovanju i radu možete pogledati na www.vocar-piramida.ba,  direktno na telefone +387-32/730-250, Mob: +387-61/792-284 ili email: info@vocar-piramida.ba

farmer.ba