ZDKPolitikaVlada ZDK: Povodom Dana ZDK upriličena posjeta pojedinim javnim ustanovama

Vlada ZDK: Povodom Dana ZDK upriličena posjeta pojedinim javnim ustanovama

U skladu sa Programom obilježavanja dana Zeničko-dobojskog kantona za 2015. godinu Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice izvršilo je posjetu ustanovama koje se bave djelatnošću iz nadležnosti ovog Ministarstva.

Tim povodom, u ponedjeljak 31.08.2015. godine uposlenici Ministarstva posjetili su JU Centar za djecu i odrasle osobe sa posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona i Udruženje “Medica” u Zenici.

Narednog dana izvršena je posjeta Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama pri JU Centar za socijalni rad Olovo, Udruženju roditelja djece sa poteškoćama u razvoju “Mala sirena” u Zavidovićima i Udruženju Roma Općine Kakanj, kao i obilazak izgrađenog stambenog objekta za stanare ratnim dejstvima uništenih kasina u naselju Kanal u Zenici, i starih i iznemoglih lica smještenih u zgradama u Radakovu i Crkvicama u Zenici.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE