NaslovnicaLokalne Teme"Viva škola f...

“Viva škola filma” u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom

Od 3. do 5. decembra 2021. godine u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom biće održana Viva škola filma, kao dio Viva film festivala. Nije ovo prvi put da ova škola učestvuje u ovom projektu i ovo je prilika da se ponovo mladi okušaju u snimanju filmova te možda osvoje i neku od vrijednih nagrada.

“Volite film, uživate u gledanju, ali nikada niste učestvovali na snimanju. Ako želite da to probate, sa Viva školom filma ne samo da ćete naučiti kako, nego ćete to i uraditi praktično, snimiti film, a uz to, naučiti još mnogo praktičnih stvari iz svijeta filma i filmske produkcije. Upoznaćete se sa svim filmskim zanimanjima. U ova tri dana snimićete svoj film i takmičiti se za jednu od vrijednih nagrada na VIVA FILM FESTIVALU. Prijavi se i spremi sopstvenu ideju – scenario”, poručili su organizatori.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.