Vispakove čarolije i u Visokom

Kompanija Vispak na sebi svojstven način obilježava Novogodišnje praznike tako što Djeda Mraz u Vispakovom ruhu dijeli Kokošiju juhu na ulicama, u domovima i radnim mjestima u devet bosanskohercegovačkih gradova.

U četvrtak je na red došlo Visoko, a stanovnici našeg grada sa zadovoljstvom su se fotografisali sa Djeda Mrazom, te su osjetili Vispakovu čaroliju, i još jednom dobili odgovor na pitanje zašto je u samo 11 mjeseci ove godine pojedeno čak 1.800.000 tanjura Kokošije juhe.

Novi Vispakov brand Kokošija juha je plasiran na tržište u decembru 2016. godine. U odnosu na prethodnu godinu prodaja je porasla za čak 80% u odnosu na sličan proizvod koji je ranije postojao. Inače, Vispakove juhe su prve po učešću među domaćim brandovima na tržištu u Bosni i Hercegovini.

“Snježne zimske dane, novogodišnju euforiju i praznično raspoloženje uvijek upotpuni toplina doma i poznati miris dobre juhe. Sa pravim okusom domaće juhe, Vispakov Djeda Mraz dolazi do vaših domova i donosi vrećicu čarolije Kokošije juhe. Ulicama Sarajeva, Mostara, Zenice, Visokog, Novog Travnika, Viteza, Kaknja, Konjica i Jablanice proći će Djeda Mraz u Vispakovom ruhu, obradovati prolaznike, pokucati na vrata i uručiti iznenađenja. Neka se ne začude i oni zaposleni, jer će Djedica posjetiti i vaše radno mjesto. Donosimo toplinu, osmijeh i čaroliju. U periodu od 20. do 31. decembra „prosipamo čaroliju“ svaki dan u drugom gradu”, navodi se u saopćenju za javnost kompanije Vispak d.d. Visoko”, navodi se u saopćenju za javnost kompanije Vispak d.d. Visoko.