NaslovnicaLokalne TemeVisoko naredn...

Visoko naredne subote dobija Muzički atelje

U subotu, 3. decembra ove godine sa početkom u 18 sati, u Visokom će biti otvoren Muzički atelje u prostoru Gradskog kina, tačnije u prostorijama Društvenog centra, a već naredni dan, u nedjelju 4. decembra biće održan Dan otvorenih vrata gdje će se svi novi korisnici prostorija moći upoznati sa prostorom i dogovoriti termine za vježbanje.

“Mi smo odlučili da detektujemo probleme u društvu i rješavamo. Primijetili ste da baklje palimo na raznim poljima koji se tiču našeg društva. Alarm je signal koji šaljemo svima da se ujedinimo i reagujemo. Ne samo zbog nas, nego budućnosti i novih generacija. Vodeći se time, želimo obavijestiti sugrađane da smo odlučili riješiti višegodišnji nedostatak muzičkih bendova. Mnogo je nas na ovom prostoru koji svoj talenat nemamo gdje da ispoljimo. Mega-trans je društveno odgovorna kompanija koja je prepoznala našu ideju i želju da rješavamo probleme iznutra. Zahvaljujući njima i JU za kulturu i sport u prostorijama Gradskog kina otvaramo muzički atelje. Svi ste dobro došli”, poručili su iz Udruženja SETUP iz Visokog.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.