Lokalne TemeSaopćenjaVisoko domaćin Centralne manifestacije obilježavanja Dana Armije RBiH na nivou ZDK-a

Visoko domaćin Centralne manifestacije obilježavanja Dana Armije RBiH na nivou ZDK-a

Ove godine našem gradu je pripala čast da bude domaćin Centralne manifestacije obilježavanja 15. aprila – Dana Armije RBiH na nivou ZDK-a. Organizatori jednog od najvažnijih ovogodišnjih događaja u Visokom su visočka boračka Udruženja i Organizacije uz podršku Grada Visokog i Ministarstva za boračka pitanja ZDK-a.

Generalni medijski pokrovitelj je RTV Visoko.

Manifestacija povodom 32. godišnjice od formiranja Armije RBiH u Visokom će biti održana 15. aprila uz veliki broj uvaženih gostiju, a kompletan program obilježavanja i ostalih prigodnih aktivnosti već je poznat:

Pozivamo Vas da prisustvom uveličate jedan od najvažnijih datuma u historiji naše domovine, koji za cilj, između ostalog, ima očuvanje istine i dostojanstvenog sjećanja na najplemenitiju Armiju i najhrabrije sinove naše domovine i našeg grada, koji su svoja imena zlatnim slovima ugravirali u historiju slobodne, nezavisne i ponosne Bosne i Hercegovine, države svih naroda koji u njoj vjekovima žive i koji su najbolji primjer multietničnosti, tolerancije, zajedničkog života i multikulturalnosti!

RTV Visoko / Slaven Mirković / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE