Lokalne TemeVisoko će u julu bio centar za mlade rukometaše

Visoko će u julu bio centar za mlade rukometaše

Oni koji budu željeli u Visokom vidjeti najveće rukometne majstore imaće priliku biti dio zanimljivog događaja na kojem će moći učestvovati i učiti od najboljih. Naime, Rukometna akademija “Nebojša Grahovac” će u Visokom od 8. do 13. jula ove godine organizovati nesvakidašnji događaj, koji će biti održan u sklopu Franjevačke klasične gimnazije, a koja će svojim smještajnim kapacitetima i odličnom sportskom dvoranom omogućiti proširenje vidika i znanja talentovanih rukometnih golmana. U narednom periodu biće više informacija o ovom događaju.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE