Lokalne TemeVisoki predstavnik u BiH Christian Schmidt posjetio kompleks Ravne

Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt posjetio kompleks Ravne

Poznato je da kompleks Ravne iz dana u dan privlači sve više turista, a među njima uvijek bude i onih koji su poznatiji javnosti, odnosno ljudi iz određenih životnih sfera i zanimanja. Neki od njih dođu u zvanične posjete, a neki opet u nezvanične, no svi sa ciljem da vide sadržaje ovog kompleksa i jedne od najposjećenijih lokacija u BiH. Tako je u nedjelju kompleks Ravne posjetio i visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt, koji je zajedno suprugom proveo tri sata u obilasku parka “Ravne 2” i tunela Ravne sa dr. Semirom Osmanagićem i Mahirom Hadžiahmetovićem.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE